Staldbelysning

Mere effektivitet og større komfort med staldbelysning

Lad os hjælpe dig med at skabe et bedre staldmiljø med staldbelysning. I moderne landbrug er det vigtigt, at der skabes de bedste rammer for effektivitet og produktivitet. God belysning er et grundelement, når det kommer til at skabe optimale omgivelser for dyr, såvel som mennesker. Vi har beliggenhed i Randers nær Aarhus.

Kvaliteten af staldbelysning er vigtig for at give et optimalt arbejdsmiljø, hvor man kan se ordentligt og færdes sikkert i alle dele af rummet. Oplev forskellen med belysning fra Dansk Industribelysning.

Kvalitets staldbelysning

Få specialudviklet belysning fra Dansk Industribelysning. Vores produkter er særligt udviklet til netop at blive anvendt i stalde med de forhold, der gør sig gældende i sådanne rum. Vores belysning er egnet til selv de største rum og tåler både store mængder støv og vand. Vi tilbyder både belysning med LED og induktion.

Sparer penge på elregningen

Med staldbelysning fra Dansk Industribelysning er fokus rettet mod energibesparende og miljørigtig belysning. Vi har især specialiseret os i energirenovering af eksisterende løsninger, og vi ved, hvad vi snakker om. Vores løsninger giver op til 70% besparelse på elregningen.

Se også, hvad vi tilbyder inden for industribelysning.

Kontakt os i dag

Bliv klogere på belysning fra Dansk Industribelysning. Kontakt os i dag og hør mere på info@dansk-industribelysning.dk eller (+45) 25 79 33 80.