Staldbelysning

Mere effektivitet og større komfort med staldbelysning

Lad os hjælpe dig med at skabe et bedre staldmiljø med staldbelysning. I moderne landbrug er det vigtigt, at der skabes de bedste rammer for effektivitet og produktivitet. God belysning er et grundelement, når det kommer til at skabe optimale omgivelser for dyr, såvel som mennesker. Vi har beliggenhed i Midtjylland, men sælger løsninger til hele landet.

Kvaliteten af staldbelysning er vigtig for at give et optimalt arbejdsmiljø, hvor man kan se ordentligt og færdes sikkert i alle dele af rummet. Oplev forskellen med belysning fra Dansk Industribelysning.

Kvalitets staldbelysning fra Midtjylland

Få specialudviklet belysning fra Dansk Industribelysning. Vores produkter er særligt udviklet til netop at blive anvendt i stalde med de forhold, der gør sig gældende i sådanne rum. Vores belysning er egnet til selv de største rum og tåler både store mængder støv og vand. Vi tilbyder både belysning med LED og induktion.

Sparer penge på elregningen

Med staldbelysning fra Dansk Industribelysning er fokus rettet mod energibesparende og miljørigtig belysning. Vi har især specialiseret os i energirenovering af eksisterende løsninger, og vi ved, hvad vi snakker om. Vores løsninger giver op til 70% besparelse på elregningen.

Hvis du har behov for ydeligere belysning, sælger vi også andre løsninger. Du kan blandt andet læse mere omkring hvad vi tilbyder inden for industribelysning, butiksbelysning og erhvervsbelysning.

Kontakt os i dag

Bliv klogere på belysning fra Dansk Industribelysning. Kontakt os i dag og hør mere på info@dansk-industribelysning.dk eller (+45) 25 79 33 80. Vi står klar til at hjælpe dig med gode løsninger indenfor staldbelysning fra Midtjylland