Referencer

Hos Dansk Industribelysning har vi gennem årene serviceret mange, tilfredse kunder. Her kan du læse, hvad nogle af dem siger om os.

Super Best Skørping

Dansk Industribelysning har med deres ekspertise og hjælpsomhed givet min forretning et økonomisk løft, uden at jeg behøver at rører en finger.

Med 47 % el-besparelse på belysningen samt en tilbagebetalingstid på under 1,7 år, er butikken bedre trimmet til fremtiden, uden at gå på kompromis med kvaliteten af belysningen. Det har de bevist i min butik.

Yderlig kan nævnes, at der er installeret bevægelses censorer, hvor vi ikke færdes så ofte.

Rapporten som Dansk Industribelysning udarbejdede, inden jeg sagde ja til ombygningen, er dybdegående, konkret, og let læselig.

Med hensyn til formidling af el-besparelsen gik det ufatteligt nemt. Jeg skulle kun underskrive et dokument, resten ordnede Dansk Industribelysning for mig.

Jeg kan kun anbefale, at man tager sig tid til en dialog med Dansk Industribelysning.”

Niels Rask
Købmand

Super Best, Skørping

 

Super Best
Dansk industribelysning ApS

Innovation

De er kendt for deres innovative Futon sovesofaer, og har udviklet virksomheden med en holdning og et værdisæt, der afspejles i navnet. Nu kan Innovation også tilføje energibesparelser og grøn ”

Foreløbig har en investering på kr. 20.000,- leveret en årlig besparelse på kr. 10.000,-

Dansk Industribelysning har været rådgiver og projekteret udskiftningen for Innovation A/S.

“Vi fandt det selvfølgelig særdeles interessant, hvis vi virkelig kunne spare så meget på at udskifte vores rumbelysning. Potentialet nærmer sig en million i adaptorens levetid. Vi har indledningsvis udskiftet alle gamle T8 rør i en lagerhal og må sige at resultatet er bedre end vi havde turdet håbe på.”

Jacob Hoffmann,
Servicetekniker

Revisionsfirmaet Ole Vestergaard

Mange virksomheder kan spare betydelige beløb på elregningen. Også servicevirksomheder som Revisionsfirmaet Ole Vestergaard, der har udskiftet alle de gamle rør i virksomhedens loftbelysning.

”Dansk Industribelysning har hjulpet os med at udregne forbrug, plus de har rådgivet og projekteret udskiftning af al loftbelysning i kontorer, mødelokaler, fælleskontorer, reception og gangarealer, i alt 800 m2. Både resultatet og vejen dertil har været over forventning.”

Ole Vestergaard,
Revisor

Processen indeholder desuden måling af forbrug før og efter, samt en løbende opfølgning. Den aktuelle reduktion af forbruget leverer en tilbagebetalingstid på lidt over et år, og med en levetid der er 2-3 gange længere end de gamle rør, kræver det ikke en revisoruddannelse at udregne fordelene. Oven idette er lyset forbedret med hele 37% til gavn for både medarbejdere og arbejdsmiljø.

Dansk industribelysning